Loopgroepen 2021

Loopgroepen starten begin september

Loopgroepen 2021

Hallo Matenparklopers,

Als eerste hopen we natuurlijk dat iedereen de coronaperiode goed is doorgekomen. Bij de begeleiding is slechts één bericht binnengekomen van een loper die een besmetting in het gezin had.

Het is alweer even geleden dat jullie iets hebben gehoord van ons. Door de corona was het niet mogelijk om in groepsverband te lopen. We hopen dan ook dat iedereen is blijven lopen en de weg naar de sporthal nog weet te vinden. Het is een lastige periode geweest om in je eentje of met z’n tweeën te blijven lopen. Sommigen zijn afgehaakt, druk met andere zaken, en het is lopen erbij ingeschoten. Door niet in groepsverband te mogen lopen is voor sommigen de motiverende stok weggenomen.

Gelukkig worden de regels versoepeld, en kan er weer in grotere groepen worden gelopen. Er is op dit moment wel een heel groot probleem in de bezetting van de trainers. Door blessures zijn Angela, Gert, Jan Willem en Linda (nog) niet in staat een groep te begeleiden. En dan gaan de eerste begeleiders eind mei ook nog op vakantie….

Daarom hebben we besloten om het hardlopen op de dinsdag- en woensdagavond pas na de zomervakantie weer op te gaan pakken, als vanouds in de eerste week van september. We hopen natuurlijk dat we jullie hiermee weer een uitdaging geven, om weer (meer) te gaan lopen of om op de woensdagavond weer te komen trainen.

De beginnerscursus zal op een nader te bepalen datum in september beginnen.

Met de vooruitzichten om weer met elkaar te kunnen gaan lopen, zullen we jullie de komende tijd weer vaker op de hoogte gaan houden. Als de corona geen andere problemen gaat veroorzaken, zullen wij elkaar begin september weer gaan zien en we hopen dat jij er bij bent!

Begeleiding Loopsport Matenpark

Share:

Overig nieuws

Whatsapp groepen

Whatsapp groepen

Start nieuw seizoen

Start nieuw seizoen

Loopgroepen 2021

Loopgroepen 2021